godkendt af e-handelsfondenFragtfrit på ordre over 499,Levering 1-3 hverdageGratis retur 14 dage
Lys til børneværelset
Farve
7 stk
2 stk
1 stk
3 stk
1 stk
1 stk
2 stk

LED lys til børneværelset

Her har vi udvalgt hyggelige lys som er ideelle til børn og unge. Her er LED lys til batteri og til strøm, og i mange former og farver. De dekorative lamper er perfekte til en hyggelig natbelysning i børneværelset, lysene er sikre i drift og bruger næsten ingen strøm. Læg eventuelt en minilyskæde i en transparent skål og brug den som bordlampe, eller hæng en lidt større lyskæde på væggen og du har en fin natlampe der kan vise vej i mørket.

Bolette 16 lys Ladybugs
Varenummer: 29454
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Før DKK 249,00
DKK 186,75
  

Lys på børneværelset skaber tryghed

Dekorer børneværelset med med Sirius LED lys, børnene vil elske dem.

Loftbelysning

Mangler du loftbelysning, så lad LIVA månen eller LIVA skyen våge over dit barn hele natten. Du kan selvfølgelig også bruge LIVA dekorationen som vægbelysning, det giver et virkelig god stemning. Der er ingen risiko for varmeudledning, da lyskæden, der er viklet rundt om figuren er med LED lys der ikke afgiver varme og som kun bruger 1,35 Watt i timen. De fine lys skaber tryghed og virker beroligende på de små både dag og nat.

Børnelyskæder

Hvis du kan lide lidt spræl i børneværelset så er vores LUCAS med kulørte pærer en perfekt løsning. Lucas har friske farver og en 3 meter lange kæde, som du evt. kan hænge op over vinduet, langs dørkarmen, eller lad lysene skabe en ramme omkring et lille børnetelt, det  skaber nu et lille legehus. Få mere inspiration på vores Pintrerest side her.

Væglamper

Brug Sirius LED lys som en dekorativ væglampe. Se vores nye lysbolde BOLETTE i skønne pastel farver, lysene ser fantastiske ud på væggen i børneværelset. Du kan lade lysene hænge lodret ned fra loft til gulv, eller hæng evt. Bolette hen over børnesengen som en fin lysende lampe på væggen.OM SIRIUS HOME

I Sirius Home ligger vi vægt på at inspirere og være stilskabende inden for dekorationslys og boligindretning. Den nordiske stil er kendetegnende for de varer vi sælger på Sirius Home webshop. Lys er en vigtig faktor for rigtig mange mennesker, da lyset kan være med til at gøre os glade og ændre hyggen i hjemmet. Vi udvikler derfor nye dekorationslys der former rummene og giver en god atmosfære. Vi vil desuden gøre det bedste vi kan for at servicere dig, og levere varerne inden for få dage.

Vi glæder os til at handle med Jer.
Sirius Home

Sirius Home - Gesko ApS      Engholm Parkvej 3      DK-3450 Allerød      VAT No.: DK35862331
Kundeservice: +45 48146677      service@siriushome.dk
Tilmeld nyhedsbrev