godkendt af e-handelsfondenGRATIS fragt på ordre over 149,-,Levering 2-3 hverdage14 dages returret
Sne iglo, stearinlys,  Ø:11cm H:7cm hvid
Sne iglo, stearinlys,  Ø:11cm H:7cm hvid

Sne iglo, stearinlys, Ø:11cm H:7cm hvid

DKK 69,00
   På lager
Antal
Varenummer: 11105
Smuk gaveæske med 1 stk Sne iglo med LED lys. Sirius LED batterilyset er lavet af ægte stearin med "sne" overflade. Pæren har et langsomt glitrende og naturligt varmt lys. Kun til indendørs brug. Bruger 2 stk. AA batterier. Batterierne medfølger ikke.

Ligesom de fleste øvrige Sirius produkter, kan dette produkt betjenes med Sirius fjernbetjening art. nr. 10000.  Med Sirius fjernbetjening kan du sætte dine Sirius produkter hhv. "on", "off" samt vælge 2, 4, 6 eller 8 timers timer funktion. Fjernbetjeningen er ikke inkluderet i dette produkt, men kan tilkøbes.
Vis mere
Vis mindre
Højde7 cmDiameter11 cmFarveHvid
Antal lys1LyskildeLED lysEnergikilde2xAA batterier
Til FjernbetjeningJa
OM SIRIUS HOME

I Sirius Home lægger vi vægt på at inspirere og være stilskabende inden for dekorationslys og boligindretning. Den nordiske stil er kendetegnende for de varer vi sælger på Sirius Home webshop. Lys er en vigtig faktor for rigtig mange mennesker, da lyset kan være med til at gøre os glade og ændre hyggen i hjemmet. Vi udvikler derfor nye dekorationslys der former rummene og giver en god atmosfære. Vi vil desuden gøre det bedste vi kan for at servicere dig, og levere varerne inden for få dage.

Vi glæder os til at handle med Jer.
Sirius Home

Sirius Home as     Engholm Parkvej 3      DK-3450 Allerød      VAT No.: DK12646984
Kundeservice: +45 48146677      service@siriushome.dk