godkendt af e-handelsfondenGRATIS fragt på ordre over 149,-,Levering 2-3 hverdage14 dages returret
Sille Mini 2stk sæt, Ø5xH6,5cm, Hvid
Sille Mini 2stk sæt, Ø5xH6,5cm, Hvid

Sille Mini 2stk sæt, Ø5xH6,5cm, Hvid

DKK 149,00
   På lager
Antal
Varenummer: 80750
Silles flamme og væge, gør Sille til det mest livagtige LED stearinlys på markedet. Det er svært at se forskel på Sille, og nedbrydelige stearinlys.
Vi sætter virkelig flammen i scene med vores Sille sortiment.
Gløden har haft vores store fokus, og vi har ramt både farve og tone på selve gløden med utrolig præcision.  Selve flammen er udviklet i vores Green Energy LED diode og bevæger sig langsomt ved at tone gløden stemningsfuldt op og ned og er er placeret på en naturlig sort væge, ligesom man ser det på nedbrydelige stearinlys.
Sille kommer i flere størrelser, se alle varianter. Stearinlyset tåler maks. 30 grader, så pas på med direkte sollys og stærk varme.
Anvender 2 x  2 x CR2032 batterier. Kun til indendørs brug.
Sirius stearinlyset er pakket i en flot gaveæske.

HUSK, du kan anvende vores Sirius fjernbetjening (item 10000) til alle Sille lys. Med blot ét klik kan du styre dine lys og anvende timerfunktionen med 2, 4, 6 eller 8 timer eller on/off knappen (Skal tilkøbes)Vis mere
Vis mindre
OM SIRIUS HOME

I Sirius Home lægger vi vægt på at inspirere og være stilskabende inden for dekorationslys og boligindretning. Den nordiske stil er kendetegnende for de varer vi sælger på Sirius Home webshop. Lys er en vigtig faktor for rigtig mange mennesker, da lyset kan være med til at gøre os glade og ændre hyggen i hjemmet. Vi udvikler derfor nye dekorationslys der former rummene og giver en god atmosfære. Vi vil desuden gøre det bedste vi kan for at servicere dig, og levere varerne inden for få dage.

Vi glæder os til at handle med Jer.
Sirius Home

Sirius Home as     Engholm Parkvej 3      DK-3450 Allerød      VAT No.: DK12646984
Kundeservice: +45 48146677      service@siriushome.dk