godkendt af e-handelsfondenGRATIS fragt på ordre over 149,-,Levering 2-3 hverdage14 dages returret
Sille Genopladelig, Ø5xH20cm, Hvid

Sille Genopladelig, Ø5xH20cm, Hvid


   På lager
Varenummer: 80611
Nye livagtige lys i ægte stearin hvor hele vægen og flammen er synlig. Sille er et af vores nye bæredygtige og miljøvenlige alternativer til traditionelle stearinlys. Kombinationen af Silles flamme og væge, gør Sille til det mest livagtige LED stearinlys, på markedet. Og Sille lysene oplades ved at stille dem på oplader pladen. Der er ikke behov for batterier.


Stearinlyset er lavet af rigtig stearin og tåler maks. 30 grader, pas på med direkte sollys. Kun til indendørs brug.  
Sirius stearinlyset er pakket i en flot gaveæske.

Du kan anvende vores Sirius fjernbetjening (item 10000) til alle Sille lys. Med blot ét klik kan du styre dine lys og anvende timerfunktionen med 2, 4, 6 eller 8 timer eller on/off knappen (Skal tilkøbes)

Med vores DecoPower oplader kan du genoplade dine Sille lys på blot 2 timer, ved blot at stille lyset på oplader-pladen. Lade stationen giver helt op til 200 brændetimer på Sille lysene. Denne skal dog tilkøbes.

Vis mere
Vis mindre
OM SIRIUS HOME

I Sirius Home lægger vi vægt på at inspirere og være stilskabende inden for dekorationslys og boligindretning. Den nordiske stil er kendetegnende for de varer vi sælger på Sirius Home webshop. Lys er en vigtig faktor for rigtig mange mennesker, da lyset kan være med til at gøre os glade og ændre hyggen i hjemmet. Vi udvikler derfor nye dekorationslys der former rummene og giver en god atmosfære. Vi vil desuden gøre det bedste vi kan for at servicere dig, og levere varerne inden for få dage.

Vi glæder os til at handle med Jer.
Sirius Home

Sirius Home as     Engholm Parkvej 3      DK-3450 Allerød      VAT No.: DK12646984
Kundeservice: +45 48146677      service@siriushome.dk