godkendt af e-handelsfondenGRATIS fragt på ordre over 149,-,Levering 2-3 hverdage14 dages returret
Sille Genopladelig Fyrfadslys 2 styk sæt, Ø4xH2,2cm, Hvid

Sille Genopladelig Fyrfadslys 2 styk sæt, Ø4xH2,2cm, Hvid

DKK 199,00
   På lager
Antal
Varenummer: 80670
Vores nye Sille Tealight er endnu mere livagtige end mange af vores stearinlys nogensinde har været. Stearinlyset er lavet af rigtig stearin og tåler maks. 30 grader, pas på med direkte sollys. Kun til indendørs brug.  Sirius stearinlyset er pakket i en flot gaveæske.

Selve flammen er udviklet med Green Energy LED diode. Flammen bevæger sig langsomt ved at tone gløden stemningsfuldt op og ned. Gløden har haft vores store fokus, og vi sætter virkelig flammen i scene med vores Sille sortiment. Vi har ramt både farve og tone på selve gløden med utrolig præcision, noget som gør det svært at se forskel på Sille, og nedbrydelige stearinlys. Flammen er placeret på en naturlig sort væge, ligesom man ser det på nedbrydelige stearinlys. Kombinationen af Silles flamme og væge, gør Sille til det mest livagtige LED stearinlys, på markedet.
Du kan selvfølgelig anvende vores Sirius Fjernbetjening til alle Sille lys.
Vis mere
Vis mindre
OM SIRIUS HOME

I Sirius Home lægger vi vægt på at inspirere og være stilskabende inden for dekorationslys og boligindretning. Den nordiske stil er kendetegnende for de varer vi sælger på Sirius Home webshop. Lys er en vigtig faktor for rigtig mange mennesker, da lyset kan være med til at gøre os glade og ændre hyggen i hjemmet. Vi udvikler derfor nye dekorationslys der former rummene og giver en god atmosfære. Vi vil desuden gøre det bedste vi kan for at servicere dig, og levere varerne inden for få dage.

Vi glæder os til at handle med Jer.
Sirius Home

Sirius Home as     Engholm Parkvej 3      DK-3450 Allerød      VAT No.: DK12646984
Kundeservice: +45 48146677      service@siriushome.dk