godkendt af e-handelsfondenFragtfrit på ordrer over 499,Levering 2-3 hverdage14 dages returret
Romantic hjerte Ø:10 cm

Romantic hjerte Ø:10 cm

DKK 199,00
   På lager
Antal
Varenummer: 69045
Romantic glashjerte fra Sirius indeholdende en minilyskæde med 8 LED lys. Diameter 10 cm. Mundblæst glaskunst med et fint og blødt lys. Kun til indendørs brug. Leveres i en flot gaveæske.

Batterierne er skjult i en unik designet batteriholder. Dette produkt bruger 2xAAA batteri. Batterier er ikke inkluderet.  

Ligesom de fleste øvrige Sirius produkter, kan dette produkt betjenes med Sirius fjernbetjening art. nr. 10000.  Med Sirius fjernbetjening kan du sætte dine Sirius produkter hhv. "on", "off" samt vælge 2, 4, 6 eller 8 timers timer funktion. Fjernbetjeningen er ikke inkluderet i dette produkt, men kan tilkøbes.
Vis mere
Vis mindre
Diameter8 cmLedning fra udtag til lysdekoration25 cmFarveKlar
Farve ledningTransparentAntal lys10LyskildeLED lys
Energikilde2xAAA batterierTil FjernbetjeningJaTemaHjerter
OM SIRIUS HOME

I Sirius Home lægger vi vægt på at inspirere og være stilskabende inden for dekorationslys og boligindretning. Den nordiske stil er kendetegnende for de varer vi sælger på Sirius Home webshop. Lys er en vigtig faktor for rigtig mange mennesker, da lyset kan være med til at gøre os glade og ændre hyggen i hjemmet. Vi udvikler derfor nye dekorationslys der former rummene og giver en god atmosfære. Vi vil desuden gøre det bedste vi kan for at servicere dig, og levere varerne inden for få dage.

Vi glæder os til at handle med Jer.
Sirius Home

Sirius Home as     Engholm Parkvej 3      DK-3450 Allerød      VAT No.: DK12646984
Kundeservice: +45 48146677      service@siriushome.dk
Tilmeld nyhedsbrev