godkendt af e-handelsfondenFragtfrit på ordre over 499,Levering 2-3 hverdage14 dages returret

PERSONDATAPOLITIK

PERSONDATAPOLITIK

I Sirius Home er vi opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager. Vi er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger, og vi regulerer løbende nærværende Persondatapolitik i overensstemmelse interne processer og behørig tilpasning til gældende lov.

Persondatapolitikken er gældende for de oplysninger, som du giver os, eller som vi indsamler, når du benytter dig af vores  vores webshop, nyhedsbreve, mails, konkurrencer eller andre sociale interaktioner.

INDSAMLING AF PERSONLIGE OPLYSNINGER

Når du tilmelder dig Sirius´s direkte markedsføring, eksempelvis vores Facebook, Pinterest eller Instagramside, registrerer vi dit navn, samt andre frivillige oplysninger, du selv afgiver i forbindelse med tilmeldingen. Formålet er at kunne levere relevant markedsføring til dig. Retsgrundlaget herfor er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra f.

Når du køber et produkt på Siriushome.dk eller kommunikerer med os via vores hjemmeside eller via vores sociale medier, registrerer vi de oplysninger, du selv afgiver, som eksempelvis dit navn, din adresse, din mailadresse, dit telefonnummer, betalingsmåde, leveringsmåde, samt hvilke produkter du har købt og eventuelt returneret til os. Disse oplysninger bliver registreret, for at vi kan levere de produkter, som du har bestilt, og desuden administrere og overholde dine rettigheder til at returnere og reklamere over en vare. Oplysninger om dine køb via vores webshop indsamles desuden, så vi kan overholde lovkrav til bogføring og regnskab.

MODTAGERE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER

Siriushome.dk overdrager oplysninger om dit navn, din adresse, din mailadresse, dit ordrenummer samt leveringsønsker til, GLS, eller Dachser som varetager fragten og leveringen af de varer, du har købt hos os.

Da vi anvender eksterne samarbejdspartnere til blandt andet teknisk drift, forbedringer på hjemmesiden, indsamling af permissions til udsendelse af nyhedsbreve, deltagelse i konkurrencer, relevant markedsføring samt bedømmelse af vores virksomhed og produkter, kan oplysninger om dit navn og din mailadresse blive betroet til disse.
Vi overdrager oplysninger om dit navn og din mailadresse til blandt andet følgende eksterne samarbejdspartnere etableret inden for EU:

E-conomic

MCB

Bambora

Ovennævnte virksomheder har status som data behandlere, der under vores instruks behandler de data, som vi er juridisk ansvarlige for. Alle eksterne samarbejdspartnere, der behandler personoplysninger på vores vegne, har indgået skriftlige databehandleraftaler med vores virksomhed, hvor de er underlagt streng fortrolighed. Ingen af vores eksterne samarbejdspartnere må derfor anvende dine personlige oplysninger til andre formål end at opfylde den aftale, de har indgået med os.

Vi har desuden eksterne data behandlere, som er:
Google Analytics v/Google LLC., Facebook Inc. og ActiveCampaign, LLC.

Ovennævnte er etableret i USA. Garantien for sikker overførsel af oplysninger fra EU-lande til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jf. EU Persondataforordningens art. 45.

Google LLC's certificering kan findes her: https://www.privacyshield.gov/parti...

Facebook Inc.’s certificering kan findes her: https://www.privacyshield.gov/parti...

ActiveCampaign, LLC´s certificering kan findes her: https://www.activecampaign.com/acce...

DATASIKKERHED

For at skabe maksimal åbenhed og gennemsigtighed omkring vores behandling af dine personlige oplysninger skal vi som dataansvarlige oplyse dig om dine rettigheder.

Du har til enhver tid ret til at bede om at få oplyst, hvilke data vi har registreret om dig, hvilke formål dine data tjener, hvilke kategorier af personlige oplysninger vi har registreret om dig, hvem der modtager og behandler oplysningerne, samt hvorfra vores data om dig er indsamlet.

Du har ret til, pr. mail, at få tilsendt en kopi af de personlige oplysninger, vi har registreret og behandler om dig. Ønsker du at få tilsendt sådan en kopi, skal du sende vores kundeservice en skriftlig anmodning på service@siriushome.dk. Vi fremsender udelukkende personlige oplysninger, som knytter sig direkte til den mailadresse, anmodningen er sket på. Du kan med andre ord ikke få tilsendt oplysninger, der knytter sig til en anden mailadresse, end den du kontakter os på.

RET TIL BERIGTIGELSE

Du har ret til at få ukorrekte personoplysninger om dig selv korrigeret af os, så vi ikke anvender fejlagtige informationer om dig, når du benytter virksomhedens services. Hvis du opdager, at der er fejl i de oplysninger, vi har registreret om dig, skal du gøre os opmærksomme herpå via skriftlig henvendelse på mail til vores kundeservice, så vi kan rette fejlen.

RET TIL SLETNING AF OPLYSNINGER

Du har i visse tilfælde ret til at få alle eller dele af dine personoplysninger slettet af os. Det gælder eksempelvis, hvis du tilbagekalder dit samtykke, og vi ikke har noget juridisk grundlag for at fortsætte behandlingen af dine data. Hvis en fortsat behandling af dine personlige oplysninger er nødvendig, det kan for eksempel være i tilfælde, hvor vi skal overholde vores juridiske forpligtelser, for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares i forbindelse med politiefterforskning, er vi ikke forpligtede til at slette de oplysninger, vi har registreret på dig. Sletning af personlige oplysninger kan kun ske med tilbagevirkende kraft. Anmoder du om at få dine oplysninger slettet, skal du være opmærksom på, at der på ny vil blive indsamlet oplysninger om dig, hvis du benytter dig af vores virksomheds ydelser eller services i fremtiden.

RET TIL INDSIGELSE - TILBAGEKALDELSE - KLAGE


INDSIGELSE
Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personlige oplysninger med henblik på direkte markedsføring, herunder den profilering, segmentering og analyse, som vi foretager for at kunne gøre vores kommunikation og markedsføring relevant i forhold til dig.

Du har ret til af grunde, der vedrører din personlige situation, at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personlige oplysninger, som vi foretager på grundlag af vores legitime interesse.

TILBAGEKALDELSE
Du har ret til at tilbagekalde dit samtykke til direkte markedsføring, eksempelvis nyhedsbreve eller. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, skal du rette skriftlig henvendelse til os på service@siriushome.dk

KLAGE
Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K. over vores virksomheds behandling af dine personlige oplysninger. Din klage skal i den forbindelse indgives enten skriftligt pr. mail til dt@datatilsynet.dk.

SLETNING AF DATA

Oplysninger indsamlet om din brug af Siriushome.dk, dit navn, din adresse, din mailadresse, dit telefonnummer, betalingsmåde, leveringsmåde, hvilke produkter du har købt og eventuelt returneret til os, samt din brug af vores services som eksempelvis vores sociale medier, konkurrencer, eller nyhedsbreve, vil efter en samlet periode på 2 år enten blive slettet eller udelukkende være tilgængelige i anonymiseret form, således at de ikke kan spores tilbage til dig. Dette forudsætter dog, at du i denne periode ikke har interageret med vores virksomheds services, herunder besøgt vores hjemmeside, foretaget køb via vores hjemmeside, deltaget i konkurrencer, læst eller klikket på mails, annoncer mm.

De personlige oplysninger, som vi har indsamlet i forbindelse med din brug af Siriushome.dk, dit navn, din adresse, din mailadresse, dit telefonnummer, betalingsmåde, leveringsmåde, hvilke produkter du har købt og eventuelt returneret til os, samt din brug af vores sociale medier, slettes eller anonymiseres, når dit samtykke trækkes tilbage. Dine oplysninger kan dog gemmes i længere tid, hvis vi vurderer at have et legitimt behov for at opbevare dem i tilfælde, hvor det er nødvendigt, for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller hvis opbevaring af dine personoplysninger er nødvendig for, at vi kan opfylde gældende lovkrav.

De personoplysninger, som vi har indsamlet i forbindelse med køb, du har foretaget på Siriushome.dk, vil som udgangspunkt blive slettet eller anonymiseret, så de ikke kan spores tilbage til dig, 3 år efter udløbet af det kalenderår, du har gennemført dit køb. Dette forudsætter dog, at du i denne periode ikke har interageret med vores virksomheds services, herunder besøgt vores hjemmeside, foretaget køb via vores hjemmeside, deltaget i konkurrencer, læst eller klikket på mails, annoncer mm.
Oplysningerne kan dog gemmes i længere tid, hvis vi vurderer at have et legitimt behov for at opbevare dem i tilfælde, hvor det er nødvendigt, for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller hvis opbevaring af dine personoplysninger er nødvendig for, at vi kan opfylde gældende lovkrav. Virksomhedens regnskabsmateriale opbevares i 5 år til udgangen af et regnskabsår, så vi kan opfylde bogføringslovens krav.

SIKKERHED

På webshoppen Siriushome.dk har vi gennemført de tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at dine personlige oplysninger uden hensigt eller på ulovlig vis bliver destrueret, bortkommer, bliver ændret, forringet, misbrugt eller kommer uvedkommende i hænde eller til kendskab.

KONTAKT

Siriushome.dk er dataansvarlig for de personoplysninger, som indsamles via vores webshop.

Hvis du ønsker at gøre brug af en eller flere af dine rettigheder eller hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til vores virksomheds persondatapolitik, kan du kontakte os på:

Sirius Company as
Engholm Parkvej 3
3450 Allerød
CVR 1264 6984
mail: service@siriushome.dk
tlf.  48146677

Ved hvert nyt køb på Siriushome.dk vil du vil altid blive bedt om at læse vores handelsbetingelser & persondatapolitk, så du hele tiden er opdateret med eventuelle ændringer.
OM SIRIUS HOME

I Sirius Home lægger vi vægt på at inspirere og være stilskabende inden for dekorationslys og boligindretning. Den nordiske stil er kendetegnende for de varer vi sælger på Sirius Home webshop. Lys er en vigtig faktor for rigtig mange mennesker, da lyset kan være med til at gøre os glade og ændre hyggen i hjemmet. Vi udvikler derfor nye dekorationslys der former rummene og giver en god atmosfære. Vi vil desuden gøre det bedste vi kan for at servicere dig, og levere varerne inden for få dage.

Vi glæder os til at handle med Jer.
Sirius Home

Sirius Company as      Engholm Parkvej 3      DK-3450 Allerød      VAT No.: DK12646984
Kundeservice: +45 48146677      service@siriushome.dk
Tilmeld nyhedsbrev