godkendt af e-handelsfondenFragtfrit på ordre over 499,Levering 2-3 hverdageGratis retur 14 dage

PERSONDATAPOLITIK

PERSONDATAPOLITIK

I Sirius Home er vi opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager. Vi er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger, og vi regulerer løbende nærværende Persondatapolitik i overensstemmelse interne processer og behørig tilpasning til gældende lov.

PERSONLIGE OPLYSNINGER

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, eller handler på www.siriushome.dk indhenter vi i den forbindelse med forskellige til formålet nødvendige oplysninger fra dig.
Vi indsamler og opbevarer f.eks. navn, adresse, e-mail adresse, samt øvrige nødvendige oplysninger for at kunne tilbyde dig vores services. Vi opbevarer ofte også dit telefonnummer til brug for personlig kontakt efter behov og i forbindelse med behandlingen af en ordre.
Vi indsamler og opbevarer endvidere din IP-adresse og købsdata der er indsamlet ved onlinekøb.
Oplysninger opbevares i op til 5 år efter brug er ophørt og i det omfang det er nødvendigt.
Du kan til enhver tid framelde modtagelse af e-mails på via linket nederst i nyhedsbrevet fra Sirius Home.

ANVENDELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER

Dine oplysningerne bruges til at kunne ekspedere køb på www.siriushome.dk, fra placering af ordrer, håndtering af betaling m.v. og frem til varen leveres til dig. Oplysningerne benyttes til forbedring af vores hjemmeside og kommunikationen med dig; til analyse af trafikken på hjemmesiden og til at målrette markedsføringen efter dine behov f.eks. ved fremsendelse af tilbud eller oplysninger og anbefalinger vedrørende allerede købte produkter m.v.
Oplysningerne anvendes endvidere til statistik formål i anonymiseret form vedrørende generel brug af websitet og dets funktionalitet, herunder antal besøgende, hvor de besøgende kommer fra, hvor login og logud sker på websitet. Hvilke besøgende websitet har haft, hvor de kommer fra, og på hvilken del af websitet dette forlades m.v.
Når der indsamles personoplysninger via www.siriushome.dk, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret præcis om hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.
Oplysninger indsamlet via cookies opbevares ikke sammen med dine private oplysninger.

DATASIKKERHED

Det er et begrænset antal personer i Sirius Home der har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Registrerede personoplysninger transmitteres krypteret via en XML løsning.

Som registreret online har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, vi har registreret om dig.
Hos Sirius Home er de oplysninger, du deler med os fortrolige. Vi videregiver eller sælger ikke dine personoplysninger eller nogen anden form for oplysninger om dig til tredjepart med mindre dette er i overensstemmelse med dansk lov og dette er nødvendigt for at kunne tilbyde dig en tjeneste eller sikre at webhandel gennemføres i overensstemmelse med dansk lov.
Vi indhenter ingen personlige oplysninger om dig fra tredjepart.
Oplysninger videregives alene til tredjemand i nødvendigt omfang til brug for f.eks. ekspedition af betalinger samt til at sikre levering af varer til dig eller i øvrigt for at kunne levere vores services. Disse tredjemænd må ikke benytte oplysningerne til andre formål. De personlige oplysninger, du indtaster på SiriusHome.dk videregives f.eks. til E-PAY (Skandinaviens største leverandør af betalingsløsninger) med henblik på at kunne gennemføre betalingen.
Sirius Home kan ikke gøres ansvarlig for tab af nogen art, der måtte opstå som følge af brug af services og tilbud på www.siriushome.dk, som følge af indbrud i vores system eller andre driftsforstyrrelser, som Sirius Home ikke er ansvarlig for.

OM SIRIUS HOME

I Sirius Home lægger vi vægt på at inspirere og være stilskabende inden for dekorationslys og boligindretning. Den nordiske stil er kendetegnende for de varer vi sælger på Sirius Home webshop. Lys er en vigtig faktor for rigtig mange mennesker, da lyset kan være med til at gøre os glade og ændre hyggen i hjemmet. Vi udvikler derfor nye dekorationslys der former rummene og giver en god atmosfære. Vi vil desuden gøre det bedste vi kan for at servicere dig, og levere varerne inden for få dage.

Vi glæder os til at handle med Jer.
Sirius Home

INSPIRATION

Sirius Home - Gesko ApS      Engholm Parkvej 3      DK-3450 Allerød      VAT No.: DK35862331
Kundeservice: +45 48146677      service@siriushome.dk
Tilmeld nyhedsbrev