godkendt af e-handelsfondenGRATIS fragt på ordre over 149,-,Levering 2-3 hverdage14 dages returret
Lucas Solar Startsæt , 10L, Klar/Sort
Lucas Solar Startsæt , 10L, Klar/Sort

Lucas Solar Startsæt , 10L, Klar/Sort

DKK 199,00
   På lager
Antal
Varenummer: 69601
I år kan du nu gøre dit uderum mere bæredygtigt. Vi har udviklet et solcellestartsæt til vores Lucas partydekorationskæder, hvor du kan tilslutte de allerede kendte supplementssæt – op til i alt 100 LED pærer og i alt 30 meter lang.
Lucas er perfekt til havefesten, studentergildet, under din havepavillon eller måske på altanen, hvor Lucas skaber ekstra hygge i de sene aftentimer.
Lucas startsættet er 3 meter langt og har 10 klare LED pærer i plast 4,5x4,5 cm. Leveres med en 3 meter forlængerledning og transformer.
Lucas serien kan kun forbindes med Lucas suppleringssæt. Kan bruges både inde- og udendørs
Leveres i flot gaveæske.

Vis mere
Vis mindre
OM SIRIUS HOME

I Sirius Home lægger vi vægt på at inspirere og være stilskabende inden for dekorationslys og boligindretning. Den nordiske stil er kendetegnende for de varer vi sælger på Sirius Home webshop. Lys er en vigtig faktor for rigtig mange mennesker, da lyset kan være med til at gøre os glade og ændre hyggen i hjemmet. Vi udvikler derfor nye dekorationslys der former rummene og giver en god atmosfære. Vi vil desuden gøre det bedste vi kan for at servicere dig, og levere varerne inden for få dage.

Vi glæder os til at handle med Jer.
Sirius Home

Sirius Home as     Engholm Parkvej 3      DK-3450 Allerød      VAT No.: DK12646984
Kundeservice: +45 48146677      service@siriushome.dk