godkendt af e-handelsfondenGRATIS fragt på ordre over 149,-,Levering 2-3 hverdage14 dages returret
Lasse Solar Start Sæt, 10pærer, Klar/Sort
Lasse Solar Start Sæt, 10pærer, Klar/Sort

Lasse Solar Start Sæt, 10pærer, Klar/Sort

DKK 299,00
   På lager
Antal
Varenummer: 69810
Item 69810 Lasse solar startsæt
Ny solcelledrevet festlys-kædedekoration
Skab et bæredygtigt uderum til dine udendørsfester i haven eller på terrassen. Vores populære udendørsdekorationskæde Lasse, er blevet mere bæredygtig, og du kan nu med fordel vælge dette startsæt med solcelle. Du kan nemt tilslutte Lasse supplementsæt – helt op til i alt 100 LED pærer.
Lasse passer perfekt til havefesten, konfirmationen, brylluppet, under havepavillonen eller dekorer med den på altanen.
Lasse startsæt lyskædedekorationen er 5m lang + forlænger 5 m og har 10 klare LED pærer. Selve den store pære er i hård plast og er Ø6,5 x H11 cm. Hver pære har 5 små LED lys indeni.
Lasse lyskædedekoration kan bruges til både inden- og udendørs brug. Lasse startsæt kan kun forbindes med Lasse suppleringssæt.
Leveres i flot gaveæske.

Vis mere
Vis mindre
OM SIRIUS HOME

I Sirius Home lægger vi vægt på at inspirere og være stilskabende inden for dekorationslys og boligindretning. Den nordiske stil er kendetegnende for de varer vi sælger på Sirius Home webshop. Lys er en vigtig faktor for rigtig mange mennesker, da lyset kan være med til at gøre os glade og ændre hyggen i hjemmet. Vi udvikler derfor nye dekorationslys der former rummene og giver en god atmosfære. Vi vil desuden gøre det bedste vi kan for at servicere dig, og levere varerne inden for få dage.

Vi glæder os til at handle med Jer.
Sirius Home

Sirius Home as     Engholm Parkvej 3      DK-3450 Allerød      VAT No.: DK12646984
Kundeservice: +45 48146677      service@siriushome.dk