godkendt af e-handelsfondenGRATIS fragt på ordre over 149,-,Levering 2-3 hverdage14 dages returret
Knirke Solar Parasol, 8x2m+2m, 128L, Silver
Knirke Solar Parasol, 8x2m+2m, 128L, Silver

Knirke Solar Parasol, 8x2m+2m, 128L, Silver

DKK 249,00
   På lager
Antal
Varenummer: 30881
Bæredygtig stemning omkring havebordet med ny SIRIUS KNIRKE solcellekæde til din parasol

Skab bæredygtig hygge omkring havebordet i de sene sommeraftentimer med vores nye solcelle kæde KNIRKE til din parasol. Knirke Solar parasolkæde er super nem at påsætte din parasol. Solcellekæden består af 8 kobberledninger med i alt 128 LED lys, der løber ud fra en kobberring, som du sætter rundt om parasolstolpen. Hver af de 8 ledninger, der udløber herfra er 2 meter lange og skal snoges omkring armene under parasoldugen. Der medfølger en forlængerledning til solcellen på 2 meter. På solcellen er påsat en clips, så den meget nemt kan påsættes parasoldugen.
Placer solcellepanelet i direkte lys i mindst 2 timer, herefter vil Knirke solar parasolkæden lyse op, når mørket falder på… i op til 8 timer. Kan genoplades op til 500 gange.
Leveres i flot gaveæske

Vis mere
Vis mindre
OM SIRIUS HOME

I Sirius Home lægger vi vægt på at inspirere og være stilskabende inden for dekorationslys og boligindretning. Den nordiske stil er kendetegnende for de varer vi sælger på Sirius Home webshop. Lys er en vigtig faktor for rigtig mange mennesker, da lyset kan være med til at gøre os glade og ændre hyggen i hjemmet. Vi udvikler derfor nye dekorationslys der former rummene og giver en god atmosfære. Vi vil desuden gøre det bedste vi kan for at servicere dig, og levere varerne inden for få dage.

Vi glæder os til at handle med Jer.
Sirius Home

Sirius Home as     Engholm Parkvej 3      DK-3450 Allerød      VAT No.: DK12646984
Kundeservice: +45 48146677      service@siriushome.dk