godkendt af e-handelsfondenFragtfrit på ordrer over 499,Levering 2-3 hverdage14 dages returret
Io lyskæde 20 klare kugler

Io lyskæde 20 klare kugler

DKK 99,00
   På lager
Antal
Varenummer: 61110
Lyskæden Io fra Sirius leveres med 20 mini kugler (2 cm). Lyskæden har en enkelt og nordisk inspireret stil. Sirius lyskæden har en tynd ståltråd viklet om ledningen, der gør det super let at forme og lave smukke dekorationer. Lyskæden er batteridrevet. Du skal benytte 2xAA batterier. Batterierne medfølger ikke. IO lyskæden leveres i en smuk gaveæske. Kan kun benyttes indendørs.
Du kan tilkøbe en Sirius fjernbetjening (art.nr.10000) der kan sættes til enten "ON" 2-4-6-8 timer eller "OFF", og som passer til næsten alle Sirius produkter.
Vis mere
Vis mindre
Længde1,9 mLedning fra udtag til lysdekoration20 cmFarveKlar
Farve ledningSølvAntal lys20LyskildeLED lys
Energikilde2xAA batterierTil FjernbetjeningJa
OM SIRIUS HOME

I Sirius Home lægger vi vægt på at inspirere og være stilskabende inden for dekorationslys og boligindretning. Den nordiske stil er kendetegnende for de varer vi sælger på Sirius Home webshop. Lys er en vigtig faktor for rigtig mange mennesker, da lyset kan være med til at gøre os glade og ændre hyggen i hjemmet. Vi udvikler derfor nye dekorationslys der former rummene og giver en god atmosfære. Vi vil desuden gøre det bedste vi kan for at servicere dig, og levere varerne inden for få dage.

Vi glæder os til at handle med Jer.
Sirius Home

Sirius Home as     Engholm Parkvej 3      DK-3450 Allerød      VAT No.: DK12646984
Kundeservice: +45 48146677      service@siriushome.dk
Tilmeld nyhedsbrev