godkendt af e-handelsfondenGRATIS fragt på ordre over 149,-,Levering 2-3 hverdage14 dages returret
Eva juletræskugler 4 stk pak, Klar/Hvid/Guld
Eva juletræskugler 4 stk pak, Klar/Hvid/Guld
Eva juletræskugler 4 stk pak, Klar/Hvid/Guld

Eva juletræskugler 4 stk pak, Klar/Hvid/Guld

DKK 199,00
   Ikke på lager
Varenummer: 68360
Eva juletræskugler består af et sæt med 4 smukt dekoreret glaskugler i 2 forskellige design. Julekuglerne er et samlerobjekt med en ny kollektion hvert år. Dette års design er inspireret af den traditionelle julekrans af kristtorn blade. Hver kugle er Ø6 cm og indholder 3 LED lys, som giver et dejligt, smukt lys. Kun til indendørs brug. Leveres i en flot gaveæske.

Dette produkt bruger 4x1 AAA batteri. Batterier er ikke inkluderet.  

Ligesom de fleste øvrige Sirius produkter, kan dette produkt betjenes med Sirius fjernbetjening art. nr. 10000.  Med Sirius fjernbetjening kan du sætte dine Sirius produkter hhv. "on", "off" samt vælge 2, 4, 6 eller 8 timers timer funktion. Fjernbetjeningen er ikke inkluderet i dette produkt, men kan tilkøbes.
Vis mere
Vis mindre
Diameter6 cmFarveTransparent hvidFarve ledningTransparent
Antal lys12LyskildeLED lysEnergikilde4x1xAAA batterier
Til FjernbetjeningJaTemaGlaskugler
OM SIRIUS HOME

I Sirius Home lægger vi vægt på at inspirere og være stilskabende inden for dekorationslys og boligindretning. Den nordiske stil er kendetegnende for de varer vi sælger på Sirius Home webshop. Lys er en vigtig faktor for rigtig mange mennesker, da lyset kan være med til at gøre os glade og ændre hyggen i hjemmet. Vi udvikler derfor nye dekorationslys der former rummene og giver en god atmosfære. Vi vil desuden gøre det bedste vi kan for at servicere dig, og levere varerne inden for få dage.

Vi glæder os til at handle med Jer.
Sirius Home

Sirius Home as     Engholm Parkvej 3      DK-3450 Allerød      VAT No.: DK12646984
Kundeservice: +45 48146677      service@siriushome.dk