godkendt af e-handelsfondenFragtfrit på ordre over 499,Levering 2-3 hverdage14 dages returret

Smukke lys til efteråret

Dæk et flot festbord


Skab et hyggeligt og dekorativt efterårs bord med Agnes. Agnes er en håndlavet og mundblæst glasserie i kraftigt glas efter klassiske principper og derfor kan farvernes forløb og transparens varierer. Seriens dekorationer er skabt med inspiration i den nordiske natur af designer Pernille Struer.
De smukke glas ornamenter er batteridrevet og derfor perfekte til et smukt festbord, til at hænge i vinduet eller på en fin gren fra skoven.
Læs mere om Agnes serien
Agnes cirkel 7,7cmAgnes stjerne 10cmAgnes pyramide 23 cm

Elegant & moderne glasdesign


Wave er en håndlavet og moderne glasserie. Når de små fine linjer, som glasserien er dekoreret med, reflekteres op på en væg, ser det ud som rolige bølger i havet. Serien fås i mange forskellige former, som alle er batteridrevet. Wave kan både bruges på juletræet, som pynt på et fad eller på et julebord. Glas-seriens dekoration er skabt af designer Pernille Struer. Hele Sirius serien er batteridrevet og kan benyttes med vores nye fjernbetjening.
Læs mere om Wave serienWave engel Wave juletræerWave Trio m/fjernbetjening

Smukke efterårskranse med lys


En krans er altid sød, hvad enten den hænger på døren, ligger på bordet eller skal gives væk som en gave. En smuk efterårskrans med Sirius lyskæde sætter den helt rigtige stemning og byder gæsterne velkommen.  
Læs mere om Knirke lyskæder eller Flora blomster lyskæder


Knirke Cluster 160 lysFlora lyskæde 12 lys

LED-stearinlys - ingen brandfare


De nye LED-stearinlys, Sara Exclusive fra Sirius med remote control og aluminiumsbund, giver samme hyggelige stemning som levende lys, og samtidig undgås brandfare og usunde partikler. Med den nye remote control bliver det endnu nemmere at tænde og slukke LED-stearinlysene samt at bruge timer-funktionen. Sara Exclusive er tidløst og funktionelt design til den moderne bolig.  
Læs mere om Sara Exclusive Sara ExclusiveFjernbetjening

Arthur lanterne

Skab en hyggelig stemning og atmosfære med Sirius lanterner. Arthur er en moderne og minimalistisk lanterne i nordisk stil. Lanternen er lavet af metal med en smuk glaskuppel. Valget af materialer skaber en perfekt kontrast. Skab en hygge atmosfære på en mørk aften med Arthur lanternen.
Læs mere om vores lanternerArthur  37 cm hvidArthur  37 cm sort
OM SIRIUS HOME

I Sirius Home lægger vi vægt på at inspirere og være stilskabende inden for dekorationslys og boligindretning. Den nordiske stil er kendetegnende for de varer vi sælger på Sirius Home webshop. Lys er en vigtig faktor for rigtig mange mennesker, da lyset kan være med til at gøre os glade og ændre hyggen i hjemmet. Vi udvikler derfor nye dekorationslys der former rummene og giver en god atmosfære. Vi vil desuden gøre det bedste vi kan for at servicere dig, og levere varerne inden for få dage.

Vi glæder os til at handle med Jer.
Sirius Home

Sirius Company as      Engholm Parkvej 3      DK-3450 Allerød      VAT No.: DK12646984
Kundeservice: +45 48146677      service@siriushome.dk
Tilmeld nyhedsbrev