godkendt af e-handelsfondenFragtfrit på ordre over 499,Levering 2-3 hverdage14 dages returret

DYI efterårskrans

Step-By-Step DIY Efterårskrans

Her finder du lidt inspiration til DIY dekorationer med Sirius lysdekorationer samt naturens helt egen pynt
Alt du skal bruge til et lille gør-det-selv projekt til weekenden eller efterårsferien.

1.Start med at tage en lille kurv med i skoven, og gå på jagt efter små lærkekogler, lærkegrene, birkegrene der kan skæres i mindre stykker, egetræsblade eller agern. Du kan lige smutte forbi den lokale blomsterbutik eller havecenter for at købe umodne liljer samt eukalyptus grene, der kan opdeles i små kviste.
[Ønsker du en mere holdbar krans kan du hos Brønsholm og Panduro finde mange blandede kunst materialer]

2.Yderligere skal du finde blomstertråd, saks og metalring frem fra gemmerne. Ligger du ikke inde med en metalring, kan du enten købe en guldring hos Stof og Stil, Panduro eller lave din egen. Alt du skal bruge hertil er noget kraftig ståltråd eller en renseribøjle du omformer. Herefter skal der snos blomstertape omkring, så buketterne sidder bedre fast.

3.Lav herefter små buketter lidt af hver slags grønt og grene, og bind dem sammen med blomstertråd. Når alle buketter er færdige kan du så småt binde dem rundt om guldringen. Sørg for at vikle tråden flere gange omkring metalringen, så de sidder ordentlig fast. Sæt dem gerne lidt tilfældigt, og skift gerne retning så der kommer fyld indvendigt såvel som udvendigt.

4.Lys kransen op med Knirke lyskæden 3,9m, som du enten kan lægge løst hele vejen rundt om kransen, eller vikle rundt om kransen. Vælger du sidstnævnte skal du nok bruge 2 styks 3,9 knirke lyskæder, og så lyser den meget mere op.

5.Til sidst kan du vikle birkegrenene, kogler og agern i kransen eller blot drysse dem løst ovenpå. Det er kun fantasien der sætter grænser for, hvad man ellers kan tilføre for at sætte sit eget præg – det kunne eksempelvis være glimmer.


Hvis du godt kunne tænke dig at få flere DIY guides, og inspiration, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev ude i venstre side af skærmen.

OM SIRIUS HOME

I Sirius Home lægger vi vægt på at inspirere og være stilskabende inden for dekorationslys og boligindretning. Den nordiske stil er kendetegnende for de varer vi sælger på Sirius Home webshop. Lys er en vigtig faktor for rigtig mange mennesker, da lyset kan være med til at gøre os glade og ændre hyggen i hjemmet. Vi udvikler derfor nye dekorationslys der former rummene og giver en god atmosfære. Vi vil desuden gøre det bedste vi kan for at servicere dig, og levere varerne inden for få dage.

Vi glæder os til at handle med Jer.
Sirius Home

Sirius Company as      Engholm Parkvej 3      DK-3450 Allerød      VAT No.: DK12646984
Kundeservice: +45 48146677      service@siriushome.dk
Tilmeld nyhedsbrev