godkendt af e-handelsfondenFragtfrit på ordrer over 499,Levering 2-3 hverdage14 dages returret
Cilja julekugle med sne og LED lys.

Cilja julekugle med sne og LED lys.

DKK 249,00
   Ikke på lager
Varenummer: 34801
Cilja snekuglen er en rigtig juleklassiker. Nyd den dejlige julestemning, når sneen drysser fint ned over Cilja træet, smukt oplyst af LED lys. Julekuglen har indbygget motor, så sneen begynder at falde, så snart motoren stilles på "ON". Ø10cm, H12,5cm. Kun til indendørs brug. Leveres i en flot gaveæske.

Dette produkt bruger 3xAAA batteri. Batterier er ikke inkluderet.  

Ligesom de fleste øvrige Sirius produkter, kan dette produkt betjenes med Sirius fjernbetjening art. nr. 10000.  Med Sirius fjernbetjening kan du sætte dine Sirius produkter hhv. "on", "off" samt vælge 2, 4, 6 eller 8 timers timer funktion. Fjernbetjeningen er ikke inkluderet i dette produkt, men kan tilkøbes

Vis mere
Vis mindre
OM SIRIUS HOME

I Sirius Home lægger vi vægt på at inspirere og være stilskabende inden for dekorationslys og boligindretning. Den nordiske stil er kendetegnende for de varer vi sælger på Sirius Home webshop. Lys er en vigtig faktor for rigtig mange mennesker, da lyset kan være med til at gøre os glade og ændre hyggen i hjemmet. Vi udvikler derfor nye dekorationslys der former rummene og giver en god atmosfære. Vi vil desuden gøre det bedste vi kan for at servicere dig, og levere varerne inden for få dage.

Vi glæder os til at handle med Jer.
Sirius Home

Sirius Home as     Engholm Parkvej 3      DK-3450 Allerød      VAT No.: DK12646984
Kundeservice: +45 48146677      service@siriushome.dk
Tilmeld nyhedsbrev