GRATIS FRAGT VED KØB OVER 500 DKR. – FAST FRAGT 39 KR.

Om Sirius Home

 

Velkommen til Sirius Home online shop– stedet hvor du finder et bredt udvalg af dekorationslys.

Den nordiske stil er kendetegnende for de varer vi sælger på Sirius Home online shop. Lys er blevet en væsentlig del af vores indretning, og er derfor en vigtig faktor for rigtig mange mennesker. Vi gør os umage hele tiden med at udvikle nye dekorationslys der ”former” rummene og giver en god stemning.

Kvalitet, 45 års erfaring og tillid har gjort SIRIUS til et velkendt varemærke på det europæiske marked.

Med Sirius Home webshop, giver vi dig mulighed for at shoppe på alle tider i døgnet, og hvor i landet du befinder dig. Vi vil gøre det bedste vi kan for at servicere dig, og levere varerne inden for få dage.

SIRIUS produkterne produceres af Sirius Company AS, der startede virksomheden i 1971. Via kontinuerlig produktudvikling og fast kvalitetskontrol er SIRIUS produkterne blevet førende inden for lys. Sirius har gennem mange år specialiseret sig i lys både i- og uden for hjemmet. Sirius ligger i Allerød nord for København med sine 3.000 m2 kontorer og showrooms samt 9.000 m2 lager hvor der arbejdes med lys.

I Sirius Home lægger vi vægt på at inspirere og være stilskabende inden for dekorationslys og boligindretning. Via vores nyhedsbreve, facebook, instragram  eller google+ profiler, vil vi løbende give Jer ny inspiration til hvor nemt det er at give et individuelt og personligt præg til din bolig.

Vi glæder os til at handle med Jer.

 

Velkommen hertil

Lise Skjold Jensen