GRATIS FRAGT VED KØB OVER 500 DKR. – FAST FRAGT 39 KR.

Tilbage til produktet

Handelsbetingelser

HANDELSBETINGELSER

LÆS VENLIGST FØLGENDE HANDELSBETINGELSER GRUNDIGT, INDEN DU HANDLER I ONLINE-BUTIKKEN              

Salgs- og Leveringsbetingelser for forbrugerkøb foretaget på hjemmesiden www.siriushome.dk. Gældende fra 01.05.2015

GENERELT

Disse salgs- og leveringsbetingelser (”Betingelser”) gælder for køb foretaget af forbrugere på Online-butikken på www.siriushome.dk (”siriushome.dk”), som ejes og drives af:

Sirius Home / Gesko APS
Engholm Parkvej 3
3450 Allerød 
CVR. No: 35 86 23 31

E-mail: info@siriushome.dk
Tlf. +45 8862 6100 (Telefontid: mandag-fredag, 9.00 - 12.00)

Disse Betingelser finder anvendelse, når du bestiller eller køber varer.

 • Betingelserne kan blive opdateret fra tid til tid, og derfor beder vi dig godkende handelsbetingelserne, hver gang du handler hos os. Hvis du ikke accepterer Betingelserne ved aktiv afkrydsning i forbindelse med hvert køb, kan du ikke bestille eller købe varer på siriushome.dk
 • Du skal være fyldt 18 år for at handle på siriushome.dk - er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.
 • Priserne på siriushome.dk er oplyst i danske kroner og er inklusive moms og andre afgifter.

BESTILLING AF VARER

Bestiller du varer på en officiel helligdag, vil vi behandle din bestilling den følgende hverdag. Når du afgiver en bestilling på siriushome.dk, sender vi en kvittering til dig via e-mail under overskriften ”Tak for din bestilling”. Kvitteringen er vores bekræftelse på, at vi har modtaget din ordre. Vi behandler kun bestillinger, der er afgivet på siriushome.dk. Vi behandler ikke bestillinger fremsat på anden måde (ex. fax, breve, telefonisk, e-mails, sms). Du kan bestille varer på siriushome.dk døgnet rundt.

PRISER, BETALING OG RABATTER

 • Betalingskort: I online-butikken kan du betale med Dankort, Visa, Mastercard, Eurocard, JCB og American Express. Vi tillægger ikke gebyr på kort.
 • Rabatkoder og andre typer af rabatter, som du opnår på køb på siriushome.dk, kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter, ligesom de ikke gælder på allerede nedsatte varer – uanset grunden. Du kan i øvrigt kun benytte én rabatkode eller anden type rabat pr. køb på siriushome.dk.
 • Priserne på siriushome.dk oplyses i danske kroner og er inklusive moms og andre afgifter. Omkostninger vedrørende levering kan variere og lægges til for hver bestilling. Har du bestilt varer over vores grænse for fri fragt, pålægges ingen ekstra omkostninger.
 • Valuta - Du kan betale i danske kroner.

LEVERING

Vi leverer med GLS Pakkeshop. Du modtager en besked pr. mail/sms, når din forsendelse er leveret til den valgte pakkeshop. Forsendelsen udleveres mod fremvisning af gyldig legitimation inden for den valgte pakkeshops åbningstider. Forsendelsen vil blive opbevaret i ca. 10 dage, før pakken returneres til os, som ”ikke-leveret”. Husk at du kan følge din pakkes forløb via dit ”Track and Trace” nummer, som du har modtaget på din e-mail eller som sms besked.

 • Dellevering af din ordre: Hvis vi oplyser, at varen er midlertidig udsolgt, er du altid velkommen til at kontakte os for ca. leveringdato. Vi splitter ikke ordrer op, med mindre andet er skriftligt aftalt i hvert enkelt tilfælde. Det vil sige, at selvom en del af varerne på ordren er på lager, og en enkelt vare har en længere leveringstid, så sender vi først din bestilling, når alle varerne er klar til afsendelse.
 • Bemærk at du bærer selv risikoen for varen efter leveringen. Ser emballagen ud til at være skadet, bør du afvise at modtage varen, og informere os om dette. Se under: Reklamationsret
 • Gratis levering: Når du køber for over 500 Dkr.
 • Der pålægges fragt på 39 Dkr. (max 30 kg) ved køb på 500 Dkr. eller derunder ved levering til firmaadresse i Danmark.
 • Der pålægges fragt på 39 Dkr. (max 20 kg) ved køb på 500 Dkr. eller derunder ved levering til GLS pakkeshop adresse i Danmark.
 • Vi sender varer til hele Danmark. Vi sender ikke til udlandet.
 • Vi leverer varer til Jer på 3-4 hverdage

 

RETURNERING OG TILBAGEBETALING (FORTRYDELSESRET)

Du kan altid (og uden nogen grund) fortryde dit køb af en vare hos os inden for 14 dage fra varen er modtaget. Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved info@siriushome.dk eller ved at benytte en Standard fortrydelsesformular. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Fortrydelse af en del af købet:
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt under én ordre.

Bemærk, at du ikke får leveringsomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

 

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

 • Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.
 • Kontakt venligst vores kundeservice på info@siriushome.dk, så sender vi et returfragtbrev til dig, som du kan printe ud og sætte på pakken. Dette forventes at beløbe sig til Dkr.60,00.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

 • Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

 • Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
 • Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Sirius Home
Engholm Parkvej 3
3450 Allerød 

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

REKLAMATIONSRET

Købelovens regler om mangler i forbrugerkøb finder anvendelse ved køb af varer på siriushome.dk. Uanset om eventuelle fejl eller mangler opdages ved modtagelsen eller senere, er alle varer dækket af en 24 måneders reklamationsret. Hvis fejlene eller manglerne er opstået på grund af din uagtsomhed, misbrug eller anden forkert brug, så skal du være opmærksom på, at reklamationsretten bortfalder.

 • Når pakkerne sendes afsted fra os, er de forsikrede under transporten, og derfor beder vi dig om at kontrollere indholdet af pakkerne ved modtagelsen. Er pakken eller indholdet beskadiget ved ankomsten, beder vi dig kontakte os snarest muligt og give os meddelelse om dette.
 • Reklamationsretten betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Reklamationsretten kan dog begrænses af varens naturlige holdbarhed.
 • Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 • Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage.
 • Venligst kontakt kundeservice ved returforsendelse af defekte varer. Vi sender Jer herefter et returfragtbrev som I skal benytte ved reklamationer og returforsendelser.

Varen sendes til:

 • Sirius Home
  Engholm Parkvej 3-5
  3450 Allerød 
 • Når du returnerer varen, vil det lette og hurtiggøre ekspeditionen hvis du udfylder vores returseddel og beskrive problemet så detaljeret som muligt. Retursedlen ilægges varen ved returneringen. Husk at angive dit bestillingsnummer.
 • Ved reklamationer refunderer vi rimelige fragtomkostninger når reklamationen er berettiget. Hvis varen lider af en mangel, finder købelovens mangelsregler anvendelse.
 • Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

 

BETALINGSMISBRUG

Ser vi begrundet mistanke om betalingsmisbrug, vil vi annullere ordren. Alle falske bestillinger politianmeldes.

PERSONOPLYSNINGER

Når du indgår en aftale med os om køb på siriushome.dk, har vi brug for at registrere nogle oplysninger om dig for at kunne gennemføre købet. Disse oplysninger er blandt andet: Dit navn, din adresse, dit telefonnummer og din e-mailadresse.

 • Vi opbevarer oplysningerne om dig i et kundekartotek i op til fem år. Herefter sletter vi dine oplysninger. Vi kan bruge dine adresseoplysninger til at sende dig reklamer for tilsvarende varer, idet vi altid overholder markedsføringslovens regler.
 • Personoplysningerne registreres hos Sirius Home - Gesko ApS.
 • Den dataansvarlige er siriushome.dk
 • Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.
 • Enhver indsamling, behandling og lagring af data sker desuden i overensstemmelse med persondataloven. Hvis du ønsker mere information vedrørende de oplysninger, som vi indsamler, og måden hvorpå de bruges, henviser vi til vores persondatapolitik.
 • Hvis du ønsker mere information om vores brug af cookies, henvises vi til vores cookie-politik.
 • Hvis du vil have indsigt i de oplysninger, som vi gemmer om dig, kan du altid skrive til: info@siriushome.dk

NYHEDSBREVE

På siriushome.dk kan du få din e-mail adresse optaget på en mailingliste, således at du løbende modtager nyheder og anden information fra os. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes, hvis du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbreve fra os. Du kan altid finde et afmeldingslink nederst i vores nyhedsbreve.

KLAGEADGANG

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til vores Kundeservice på info@siriushome.dk eller rette skriftlig henvendelse til: Sirius Home, Engholm parkvej 3, 3450 Allerød, DK.

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. 

Center for klageløsning

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsensvej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her -http://ec.europa.eu/odr

 

FORTRYDELSESBLANKET/RETURFORMULAR
På www.siriushome.dk under kundeservice kan du finde vores returformular, eller du kan udskrive den fra dette link

Handelsbetingelserne er senest opdateret 18-05-2016

 

 

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Til:

Sirius Home Webshop

Engholm Parkvej 3,

3450 Allerød,

info@siriushome.dk

 

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min
købsaftale om følgende varer:

 

 

Bestilt den:                                                                Modtaget den:

 

  

Forbrugerens navn:

 

Forbrugerens adresse:

 

Forbrugerens underskrift (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 

Dato: